Náhradní plnění 2016

Náhradní plnění pro rok 2016


Zaměstnáváte více než 25 pracovníků? Pak vás bude náhradní plnění jistě zajímat. Vzniká vám totiž povinnost zaměstnávat OZP pracovníky, a to v povinném podílu 4% k celkovému počtu vašich zaměstnanců. Náhradní plnění vám i v roce 2016 pomůže tento povinný podíl splnit.

Jak lze splnit povinný podíl OZP


Zákon stanovuje tři způsoby, jak můžete povinný podíl splnit.

Pokud tedy sami nejste schopni vytvořit pracovní místa pro OZP zaměstnance, náhradní plnění je ideálním způsobem, jak tuto povinnost splnit.

Co je to náhradní plnění


Náhradní plnění je možnost, jak splníte svůj povinný podíl zaměstnávání OZP. Stát dovoluje k tomuto účelu odebírat služby, zboží či zadávat zakázky zaměstnavatelům s více jak 50% OZP pracovníků. Tímto způsobem se podpoří zaměstnanost osob se zdravotním postižením a větší firmy mohou odebírat služby, které vedou ke zkvalitnění jejich chodu.

  • náhradní plnění pomáhá optimalizovat vaše náklady a vy zároveň splníte povinný podíl OZP.

Jaké služby lze využít pro náhradní plnění 2016


Z nabídky D.I.SEVEN SERVICE si můžete vybírat bezpečnostní a úklidové služby. Patří mezi ně například:

Vyberte si z naší nabídky služby pro náhradní plnění 2016 a splňte povinný podíl pro nadcházející rok!

Stát také ukládá limit pro dodavatele náhradního plnění. Ti mohou poskytovat své služby do výše 36 násobku průměrné měsíční mzdy za jednoho OZP, kterého zaměstnávají. Proto doporučujeme zajistit si služby náhradního plnění co nejdříve.

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...